• letters vergroten
  • letters verkleinen
  • Normaal

nieuws

De VPB heeft op 11 september het Keurmerk Beveiliging officieel uitgereikt aan Mat Aarden, directeur van All Day Security.

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
zondag, 16 september 2012 12:03
Share |

Het Keurmerk Beveiliging is een landelijke erkenning voor de kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee een beveiligingsbedrijf haar diensten verleend.

 

"Wij zijn heel blij met het Keurmerk Beveiliging en danken de fa. Octant en het NCI voor hun medewerking aan het bereiken hiervan. Dit Keurmerk Beveiliging is een goede stap in de richting en een beloning voor de kwaliteit waar All Day Security en haar medewerkers naar streeft. Met onze enthousiaste groep van professionele en gecertificeerde medewerkers stellen wij de klant altijd centraal. Onze beveiligingsdiensten worden zoveel als mogelijk op maat aangeboden aan de klant”, aldus Mat Aarden, directeur van All Day Security.

 

Nu ook Camera Bewaking bij Allday Security

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
vrijdag, 06 januari 2012 00:57
Share |

Met camerabeveiliging kunt u zowel aan kostenbesparing als aan effectiviteit doen. Door de camerabewaking als toegevoegde waarde worden onze surveillanten ondersteund en is de respons op een daadwerkelijke calamiteit vele malen korter; hierdoor is de kans dat er grote schade ontstaat uiteraard minder. Lees meer bij onze diensten.

 

Telefoon nummer Allday Security

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
dinsdag, 12 juli 2011 11:40
Share |

Allday Security is sinds heden op een nieuw telefoon nummer te bereiken. Dit ook ivm onze verhuizing naar een nieuw pand. U kunt ons bereiken op telefoon nummer +31 (0)45-7116252

 

Nieuw Kantoor

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
dinsdag, 03 mei 2011 18:52
Share |

Om U, onze klanten, nog beter van dienst te kunnen zijn, zullen we vanaf 16 mei bereikbaar zijn op ons nieuwe kantoor. Dit is gevestigd in het voormalig CBS gebouw te Heerlen.

Ons nieuwe adres is:

Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen.

 

Beveiligers moeten meer bevoegdheden krijgen

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
woensdag, 09 februari 2011 11:25
Share |

Particuliere beveiligers in bijvoorbeeld winkels moeten meer bevoegdheden krijgen. Dat heeft de procureur-generaal van het OM Harm Brouwer gezegd. Hij wil dat bewakers processen-verbaal kunnen uitschrijven en handboeien en een wapenstok kunnen gebruiken.

Lees meer... [Beveiligers moeten meer bevoegdheden krijgen]
 

Het nieuwe jaar

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
zaterdag, 01 januari 2011 14:04
Share |

De directie van Allday Security wenst al haar klanten, collegea,  familie, vrienden en bekenden een heel gelukkig en gezond, maar vooral een veilig 2011.

 

Beginnende brand bij MSP Heerlen wordt op tijd ontdekt

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
woensdag, 29 december 2010 07:28
Share |

In de vroege ochtend uren omstreeks 5.45 uur ontdekte een beveiliger van Allday Security een beginnende brand bij voetbal vereniging MSP in Heerlen.

De beambte was net bezig met het lopen van een controleronde met een diensthond toen hij de brand waarnam. De beambte van Allday Security maakte gelijk melding waarna de brandweer werd opgeroepen.

Door het adequate reageren van de beambte kon verdere schade voor de voetbal vereniging worden voorkomen.

 

Extra kwetsbaar tijdens veel sneeuwval

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
zondag, 26 december 2010 16:16
Share |

De vele sneeuwval en de slechte weers omstandigheden van de afgelopen weken zijn voor mensen die werken op de weg een grote hindernis. In vele gemeenten gaven Politie al aan dat er alleen nog maar werd uitgerukt in echte noodgevallen.

U realiseert zich, dat zeker in kerstdagen, wanneer u liever met familie gezellig aan tafel zit, bij een eventuele calamiteit uw pand of object open blijft staan. Hiermee loopt u alleen meer risico. Ondanks dat de wegen onbegaanbaar zijn, en Politie het laat afweten doet Allday Security haar best om haar klanten te voorzien van goede en adequate beveiliging.

Wij handelen alles voor u af zodat u kunt blijven genieten met uw familie. Wij wensen al onze klanten en contacten een voorspoedig en veilig 2011.

 

Samenloop voor Hoop

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
vrijdag, 01 januari 2010 13:13
Share |

Samenloop voor Hoop doet ook Maastricht aan. Honderden wandelaars en vrijwilligers zullen als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker samen 24 uur wandelen op het circuit van Sportpark West in Maastricht op 19 en 20 juni 2010. Wij van Allday Security steunen natuurlijk dit goede doel en hebben toegezegd de beveiliging te bieden op deze 2 bijzondere dagen.

 

All Day Security draagt Roda JC een warm hart toe

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
zaterdag, 12 november 2011 18:02
Share |

M.i.v. 11-11-2011 is All Day Security toegetreden tot de businessclub van Roda JC.
Volgens de directie was dit het logische gevolg van een voetbalhart en het uitbreiden van zakenpartners cq. relaties.
Het contract wordt aangegaan voor de duur van 2 jaar.

 

Aanhouding met hond door honden beveiliger

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
vrijdag, 17 juni 2011 00:00
Share |

Vandaag is er een aanhouding verricht door onze honden beveiliger bij een bejaarde woningen aan de govertflinckstraat. De panden zijn leeg en door hekwerk afgezet. Onze beambte zag een man lopen die na controle diverse spullen afkomstig uit de panden in een tas bleek de hebben. Onze beveiliging beambte heeft de man in de avond uren direct aangehouden en overgedragen aan de politie.

 

Beveiliger Allday ontdekt brand

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
maandag, 07 maart 2011 12:59
Share |
vanmorgen omstreeks 04.05 uur ontdekte onze surveillant een brand in het gebouwtje opzij van de speeltuin in de Henri Jonasstraat te Heerlen. De vlammen sloegen al boven het dak uit; tevens was de carnavalswagen die ernaast stond in vlammen. Onze surveillant heeft direct de brandweer gebeld en deze heeft de brand geblust en hierdoor is erger voorkomen.
 

Allday Security kiest voor Dacia

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
woensdag, 09 februari 2011 11:21
Share |
Allday Security heeft besloten om haar wagenpark uit te breiden met 2 nieuwe Dacia's van het type Logan Van.
Tevens zullen ook de bestaande auto's in de loop van 2011 worden vervangen.
De keuze was vrij gemakkelijk, alsdus de directie. Vooral de ruimte die in deze uitvoering is, is een pré. De hondenkooien kunnen goed ingebouwd worden en dan is er nog veel ruimte over voor de resterende inrichting én.... de prijs/kwaliteit verhouding was natuurlijk ook een meewegend punt.
De eerste auto's zullen, naar verwachting, medio maart worden toegevoegd aan het wagenpark.

 

Surveillant assisteert bij ongeval op de afslag Avantis/A76

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
donderdag, 30 december 2010 09:57
Share |

Vannacht om 0515 uur reed een surveillant van Allday Security bij Avantis de A76 op. In zijn achteruitkijk spiegel zag hij dat de auto achter hem in een slip kwam en tegen de vangrail reed.

Lees meer... [Surveillant assisteert bij ongeval op de afslag Avantis/A76]
 

Gratis advies

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
woensdag, 29 december 2010 02:51
Share |

We komen regelmatig bij veel bedrijven tegen dat blijkt dat de beveiliging niet goed is geregeld. Dit blijft onopgemerkt zolang er geen calamiteit is. Toch is het belangrijk dat u als ondernemer een gerust gevoel hebt en zeker ook uw beveiliging zaken goed zijn geregeld. Allday Security staat 24 uur per dag voor u klaar. Graag geven wij u gratis advies en maken met u een risico analyse.

 

Voorkom inbraak tijdens begrafenis

E-mail
Geschreven door Direktie Allday Security   
donderdag, 26 augustus 2010 09:41
Share |

Recent publiceerde de Telegraaf een artikel over inbraken tijdens een begrafenis.

Het is te schandalig voor woorden. Potentiële inbrekers pluizen overlijdensadvertenties in kranten uit en kijken wanneer de uitvaart plaatsheeft.

 

Lees meer... [Voorkom inbraak tijdens begrafenis]
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Allday-Security
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
+31 (0)45-7116252
+31 (0) 6 241 26 309
kvk 14109053
ND 3066

Erkend leer bedrijf Ecabo