• letters vergroten
  • letters verkleinen
  • Normaal

Disclaimer

De op onze website getoonde informatie is met de grootste zorg samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledige en/of incorrecte informatie en voor het niet correct functioneren van onze website. Hoewel we alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, zijn we niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden. Allday-Security kan niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer virussen op onze website zouden voorkomen.

Deze website is eigendom van Allday-Security. Alle auteursrechten en andere rechten van intellectueel eigendom op de inhoud van deze website, waaronder inbegrepen het handelsmerk, patenten, de tekst, de vormgeving, en de beelden en geluiden, behoren toe aan Allday-Security.

De inhoud van deze website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Allday-Security worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt, behoudens beperkingen bij de wet gesteld. Het materiaal op onze website is uitsluitend bedoeld voor eigen, niet commercieel gebruik.

Bij eventuele verschillen gerelateerd aan onze website is het Nederlands recht van toepassing.

Allday-Security behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer.

 

Allday-Security
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
+31 (0)45-7116252
+31 (0) 6 241 26 309
kvk 14109053
ND 3066

Erkend leer bedrijf Ecabo