• letters vergroten
  • letters verkleinen
  • Normaal

diensten

Videobewaking

Share |

Camerabeveiliging als instrument voor uw beveiliging met videobewaking.

Met camerabeveiliging kunt u zowel aan kostenbesparing als aan effectiviteit doen. Door de camerabewaking als toegevoegde waarde worden onze surveillanten ondersteund en is de respons op een daadwerkelijke calamiteit vele malen korter; hierdoor is de kans dat er grote schade ontstaat uiteraard minder.

Met camera’s op terreinen en in/om gebouwen vindt vanuit de alarmcentrale controle plaats. Tevens wordt er gereageerd op signalen die er niet thuis horen. Dit valt tevens onder de verificatie van alarmmeldingen welke conform het “convenant alarmopvolging” noodzakelijk is voor de inzet van de hulpdiensten.

 

Van goede camerabeveiliging gaat een preventieve werking uit, samen met eventuele controleronden door onze surveillant heeft u een optimale risicodekking. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kunnen de camera’s bruikbare beelden leveren die in het opsporings- en vervolgingsproces van groot belang zijn.

 

Heeft u interesse, dan neem gerust contact met ons op. Of u nu de camera’s als preventie- of als repressiemiddel wilt inzetten, wij zorgen voor een passend advies wat aansluit bij uw wensen.

 

Transport Beveiliging

Share |

Transportbeveiliging zorgt er voor dat uw waardevolle ladingen op tijd en veilig aankomen. Onze transportbeveiligers zorgen  er voor dat uw transport niet door ongenodigde gasten wordt onderbroken. Eventueel kan er een chauffeur meegaan die uw vrachtauto kan besturen, zodat uw eigen chauffeur uit kan rusten. Hierdoor zal het tijdsverlies en het risico minimaal zijn.

 

Lees meer... [Transport Beveiliging]
 

Demonstraties Beveiliging

Share |

Wilt u zien hoe onze honden werken? Allday-Security kan, ook bij u op uw lokatie, een demonstratie ( beveiliging ) geven hoe onze honden reageren tijdens het werk, zodat u kan zien wat onze honden kunnen. De demonstratie kan ook op ons oefen-terrein in Steensel gehouden worden (of op elke andere lokatie!).

 

Openen en Sluiten

Share |

Als uw pand een toegangscontrolesysteem heeft, in combinatie met een alarmsysteem, kan het handig zijn om zowel de opening als de sluiting bij één partij neer te leggen. Allday-Security kan hierin uw partner zijn. Geheel volgens de, met u, afgesproken instructies. Uw sleutel van uw pand is veilig opgeborgen in onze autokluis en heeft een, niet voor derden, herkenbaar nummer als label. Uiteraard krijgt u van elk bezoek een digitale rapportage.

 

Controle ronden

Share |

U kunt er ook voor kiezen om, preventief, één of enkele controle ronden uit te laten voeren door onze medewerkers. Allday-Security biedt u een ruime keuze uit diversen mogelijkheden; steeds afgestemd op uw behoefte. Uiteraard krijgt u van elk bezoek een digitale rapportage.

 

Security scan

Share |

Allday-Security kan voor uw bedrijf een uitgebreide Security scan verzorgen. Er zal een zo uitgebreid mogelijk scan worden verricht, zodat u weet wat de positieve en ook de negatieve aandachtspunten zijn. Nadat de scan is uitgevoerd, ontvangt u digitale rapportage die Allday-Security met u zal bespreken. Allday-Security zal een vrijblijvend advies aan u verstrekken over de, eventuele, aanpassingen van uw beveiligingsplan. Uiteraard zal Allday-Security uw bedrijf, ook hierna, blijven controleren en adviseren over eventuele veranderingen in de beveiliging, welke ten goede komen van u en uw bedrijf.

 

Hondenbrigade

Share |

Allday-Security heeft een gespecialiseerde hondenbrigade, die vooral breed inzetbaar is. Onze geüniformeerde hondengeleiders zijn meestal preventief aanwezig.  Zowel bij "grote" evenementen als de "kleinere" evenementen vormen zij een extra aanvulling en uitstraling. Te denken valt aan, o.a.,  collectieve beveiligingsprojecten, evenementen, tentoonstellingen, bewaking van vliegveld, haven(s), bouwprojecten en evenementen.

 

Uitvaart beveiliging

Share |
Zoals u wellicht weet is de dievengilde actief op de markt om tijdens de uitvaart van uw dierbare, u een ongewenst bezoek te brengen.Wij zorgen ervoor dat uw huis veilig blijft tijdens deze verdrietige periode. Onze beambte zal uw huis met respect en discretie benaderen.Voor meer informatie stuur een vrijblijvende email of neem contact op via het contact formulier.
 

Visitatie bezoeken

Share |

Het houden van visitatie kan een, ideaal, controle middel zijn voor u en uw bedrijf. Allday-Security heeft gespecialiseerd personeel in dienst die u hierbij kunnen helpen. Alvorens de visitatiediensten worden uitgevoerd, zal er met u een uitvoerig gesprek worden gevoerd omtrent de regelgeving van de visitatie. De visitatie diensten kunnen op elk willekeurig tijdstip worden uitgevoerd en van de bijzonderheden krijgt u zowel een mondelinge als een digitale rapportage.

 

Brand- en Sluitronde

Share |

Als bedrijf kunt u ervoor kiezen om Allday-Security de laatste ronde in uw bedrijf te laten lopen. Wij letten erop dat uw bedrijf veilig en goed afgesloten is. Uiteraard zal alles geschieden conform de met u afgesproken instructies. Tevens krijgt u van elk bezoek een digitale rapportage.

 

Alarmopvolging

Share |

Als verlengde van de meldkamer zal Allday-Security uw alarm afhandelen.  Allday-Security zal ernaar streven om zo snel mogelijk aanwezig te zijn, nadat er een melding is doorgegeven aan ons. Bij aankomst maken wij eerst een buitencontrole om uw pand. Indien u er ook voor gekozen heeft om de "keyholding" aan ons toe te vertrouwen, zullen wij hierna het pand van u betreden en geheel naar uw instructies de alarmopvolging verder afhandelen. Uiteraard krijgt u van elk bezoek een digitale rapportage.

 

Mobiele Surveillance

Share |

Allday-Security heeft een keur aan mobiele surveillanten, met jarenlange ervaring en gedrevenheid. Onze surveillanten zijn het verlengstuk voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat ook tijdens de avond- en nachtelijke uren uw bedrijf veilig is en blijft. Mocht er toch iets gebeuren, zullen wij dit adequaat en volgens de met u afgesproken richtlijnen afhandelen.